I handlekurvKasseMin konto

Om Skriften på veggen


Vår nettbutikk Skriften på veggen ble startet for om lag to år siden med utgangspunkt i en interesse for interiør generelt og skrift spesielt. I løpet av våre to første år har vi fått en overveldende mottagelse med mange hundre fornøyde kunder - og fornøyde kunder er viktig for oss.

Med veggord eller wallstickers, innreder man hjem og andre miljøer med bokstaver, ord og tekst i utskjært vinyl. Vi benytter en type matt vinyl som er spesiallaget til formålet. Denne hefter godt på mange underlag samtidig som den er lett å ta av dersom man ønsker å skifte ut dekoren.

Vi produserer våre veggord selv for å sikre optimal kvalitet og korte leveringstider. Med egen produksjon kan vi dessuten tilby et stort utvalg av farger på veggordene. Vi er stolte av å kunne presentere det vi mener er det beste utvalget av veggord i vårt segment. De fleste veggordene har vi designet selv. Vi designer stadig nye veggord - mange på forespørsel fra våre kunder. Ta en titt i vårt sortiment. Send oss gjerne en forespørsel dersom du har ønsker og ideer til nye veggord.

Velkommen!

Vennlig hilsen
Skriften på veggen
Fortsett